کسب درآمد ، کاریابی

استخدام ، کاریابی ، کسب درآمد خانگی و اینترنتی

کسب درآمد ، کاریابی

استخدام ، کاریابی ، کسب درآمد خانگی و اینترنتی

تجهیزات کشف طلا

تجهیزات کشف طلا

با استفاده از یک جعبه ی شن شویی در مقایسه با لاوک طلاشویی، مقدار موادبیشتری را با سرعت زیادتر، می توان شستشو کرد. در رابطه با استفاده ازجعبه شویی این مسئله قابل اهمیت است که برای رضایت بخش بودن نتیجه، به جریاناب فراوانی نیاز می‌باشد. بدین منظور آب جویبارهای کوچک اغلب کافی نبوده و....

روش های مختلفی با استفاده از دستگاه های متفاوت به منظور پی جویی، اکتشاف و استخراج فلز طلا از رسوبات طلا ...

- دستگاه های مورد استفاده در امر اکتشاف‌طلا از رسوبات آبرفتی 

روش های مختلفی با استفاده از دستگاه های متفاوت به منظور پی جویی، اکتشافو استخراج فلز طلا از رسوبات طلا وجود دارد که گذشته از لاوک طلاشویی کهشرح مفصل آن در پیش آمده است متداول ترین آنها عبارتند از:

- دستگاه یابنده ی طلا(Goldspear)

دستگاه یابنده، وسیله ای است که فقط برای کشف طلا طراحی شده است. ایندستگاه شبیه هیچکدام از یابنده های دیگر نبوده و دارای اساس کاری متفاوتاز دیگر دستگاه ها می باشد.

این دستگاه در نواحی مختلف از جمله جبالکالیفرنیا، بیابان های آمریکای جنوبی، صحاری استرالیا، رودخانه هایآلاسکا، سواحل و خاک های جنگل های اسکاندیناوی، به کار گرفته شده و دقتعمل خوبی از خود نشان داده است.

- جعبه ی شن شویی(sluice box)

با استفاده از یک جعبه ی شن شویی در مقایسه با لاوک طلاشویی، مقدار موادبیشتری را با سرعت زیادتر، می توان شستشو کرد. در رابطه با استفاده ازجعبه شویی این مسئله قابل اهمیت است که برای رضایت بخش بودن نتیجه، به جریاناب فراوانی نیاز می‌باشد. بدین منظور آب جویبارهای کوچک اغلب کافی نبوده و در بسیاری از رودخانه ها و رودها سرعت آب برای چنین کاری بسیارپایین است، بنابراین کافی بودن مقدار آب و سرعت آن از نکات قابل توجه است.

به هنگام مستقر کردن جعبه، آن را به وسیله ی تعدادی از سنگ های بزرگ محکم کرده و با قرار دادن سنگ در زیر پایه های آن، شیب آن را تنظیم می کنیم. دریک تنظیم صحیح در شیب در جعبه، مگنتیت black sand و طلا در پشت 4-3 ریفل (riffle ) جلویی قرار می گیرند و ماسه ها معمولاً در پشت ریفل های عقبیقرار می‌گیرند.

در صورت قوی بودن بیش از حد جریان موجود درجعبه، همه چیز شسته شده و خارج می شود و در صورت ضعیف بودن بیش از حدجریان، فضای موجود در پشت ریفل ها توسط ماسه ها پر شده و در نتیجه ی آننمی‌تواند یک عملکرد طولانی به عنوان تله برای طلا از خود نشان دهند.

استفاده از جعبه شن شویی در اکتشاف متحمل زیان هایی نیز است استفاده از آنپردردسر بوده و دانه های ریز طلا به راحتی از آن خارج می شوند، با این حالمی توان از جعبه ی شن شویی در کارهای اکتشافی طلا استفاده کرد ولی کاربردآن در در هنگام تولید و استخراج سود بخش‌تر است

مقالات مشابه کشف طلا:

حفریات کشف طلا (حفر ترانشه)

گمانه زنی کشف طلا

تونل های کشف طلا

تعیین ذخیره در معادن طلا

شیوه نمونه برداری سیستماتیک کشف طلا

شیوه های نمونه برداری کشف طلا

شیوه اکتشاف طلا ( ژئوشیمی )

شیوه اکتشاف طلا (ژئوفیزیکی)

تاریخچه طلا در قرن بیستم

بررسی قیمت طلا

بررسی تولید طلا در جهان

آزمایشگاه تجزیه و تعیین عیار طلا

بررسی ذخائر جهانی طلا

شیوه تعیین عیار طلا

بررسی عیار طلا

عیار طلا

دلیل عیار نقره 925

طلا فلزی گرانبها

شیوه محاسبه قیمت طلا

رنگ‌های طلا

طلا در گذر زمان

احکام طلا برای مردان

حفریات کشف طلا (حفر ترانشه)

حفریات کشف طلا (حفر ترانشه)

عیار طلای هر متر ازترانشه ها پس از اعلام نتیجه از طریق آزمایشگاه بر روی نقشه ی مربوطه درمتراژ مربوطه نوشته می شود ودر بعضی موارد عیار مذکور بر روی پلاکی نوشته و در داخل ترانشه ی مربوطه در متراژ نمونه گرفته شده نصب می شود...

 پس از مشخص شدن گسترش سطحی سنگ های طلادار، به طور مقدماتی در منطقه ی مورد مطالعه به وسیله ی عملیات ...

پس از مشخص شدن گسترش سطحی سنگ های طلادار، به طور مقدماتی در منطقه یمورد مطالعه به وسیله ی عملیات ژئوفیزیک یا ژئوشیمی به منظور مشخص کردنقطعی محدوده ی آنومالی های به دست آمده از روش های بالا و در حقیقت تعیینمحدوده ی گسترش مناطق کانی سازی شده در سطح، اقدام به حفر ترانشه هایاکتشافی در جهت عمود بر محدوده مناطق دگرسان مورد نظر می گردد. معمولاًترانشه های اکتشافی با عرض بین 60 تا 80 سانتی گراد حفر می شود.

 از نظرعمقی در محدوده سنگ های طلادار تا رسیدن به سنگ اصلی خاک برداری ادامه مییابد و در مواردی که ضخامت خاک های سطحی زیاد باشد مانند چاهک های ژئوشیمیاز یک متر بیشتر پایین نمی روند، از نظر طول ترانشه ها تا جایی که عرض زونکانی سازی شده ادامه داشته باشد حفر ترانشه نیز ادامه پیدا می کند.

دیواره ی ترانشه های حفرشده برداشت زمین شناسی می شود و تمامی تغییرات،فاسیس و رنگ و تغییرات درجه ی دگرسانی یادداشت و بر روی نقشه ی ترانشه یمورد نظر پیاده می شود. عمل نمونه برداری تکه ای با فاصله ی یک متر به یکمتر از یکی از دیواره های ترانشه انجام می گیرد.

عیار طلای هر متر ازترانشه ها پس از اعلام نتیجه از طریق آزمایشگاه بر روی نقشه ی مربوطه درمتراژ مربوطه نوشته می شود ودر بعضی موارد عیار مذکور بر روی پلاکی نوشتهو در داخل ترانشه ی مربوطه در متراژ نمونه گرفته شده نصب می شود. حفرترانشه های اکتشافی به طور سیستماتیک در تمامی منطقه ی مورد مطالعه، وضعیتگسترش سطحی سنگ های طلادار و موقعیت عیار طلا را در سطح منطقه مشخص میکند. ( البته وجود چاهک های حفر شده جهت ژئوشیمی هم به این امر کمک میکند)

پس از مشخص شدن وضعیت ماده ی معدنی از نظر سطحی لازم استوضعیت آن از نظر عمقی هم معین شود که در این رابطه از حفر تونل هایاکتشافی و حفر گمانه های اکتشافی مغزه گیری استفاده می شود

مقالات مشابه کشف طلا:

گمانه زنی کشف طلا

تونل های کشف طلا

تعیین ذخیره در معادن طلا

شیوه نمونه برداری سیستماتیک کشف طلا

شیوه های نمونه برداری کشف طلا

شیوه اکتشاف طلا ( ژئوشیمی )

شیوه اکتشاف طلا (ژئوفیزیکی)

تاریخچه طلا در قرن بیستم

بررسی قیمت طلا

بررسی تولید طلا در جهان

آزمایشگاه تجزیه و تعیین عیار طلا

بررسی ذخائر جهانی طلا

شیوه تعیین عیار طلا

بررسی عیار طلا

عیار طلا

دلیل عیار نقره 925

طلا فلزی گرانبها

شیوه محاسبه قیمت طلا

رنگ‌های طلا

طلا در گذر زمان

احکام طلا برای مردان

راههای گمانه زنی کشف طلا

راههای گمانه زنی کشف طلا

  عمیق ترین قسمتی که به وسیله ی حفر گمانه، ضخامت مورد قبول و عیار مناسب به دست آمده است عمق 140 متری از سطح زمین است زیرا از این عمق پایین تر هم ضخامت رگه و همعیار آن به اندازه ی قابل ملاحظه ای کم شده است که...

  به منظور شناخت موقعیت ماده ی معدنی طلا دار در اعماق پایین تر، از حفر گمانه های اکتشافی مغزه گیری استفاده ...

به منظور شناخت موقعیت ماده ی معدنی طلا دار در اعماق پایین تر، از حفرگمانه های اکتشافی مغزه گیری استفاده می شود. این گونه حفریات امروزه بهوسیله ی دستگاه های حفاری مغزه گیری مدرن انجام می گیرد.

انتخابمحل گمانه ها بسیار بااهمیت بوده و کاملاً بایستی از تمامی جوانب بررسی ومورد توجه قرار داده شود. با در نظر گرفتن مسائل زمین شناسی منطقه و باتوجه به اطلاعاتی که پس از تهیه ی نقشه های زمین شناسی و تکتونیکی معدنمورد مطالعه و به دنبال حفر ترانشه ها و تونل های اکتشافی در افق هایمختلف به دست آمده، وضعیت ماده ی معدنی را مشخص کرده و محل دهانه هایگمانه های اکتشافی جهت حفر آنها انتخاب می شود به عنوان مثال در معدن طلایچاه خاتون ( موته ی اصفهان )

چون ماده ی معدنی به صورت پر شدگی در داخلیگسل های اصلی منطقه است در بررسی های زمین شناسی و با حفر ترانشه ها وتونل های مختلف متعدد در افق های مختلف امتداد و جهت شیب این گسل ها مشخصشده است لذا محل گمانه های اکتشافی مغزه گیری، در جهت عمود بر امتداد وشیب این گسل ها به نحوی انتخاب شده است که عمود بر ضخامت ماده ی معدنی،این ماده را در عمقی پایین تر از افق تونل های موجود در معدن قطع کند،معمولاً بایستی گمانه ها طوری انتخاب شوند که در اولین مرحله ماده ی معدنیرا در 20 متر پایین تر از افق پایین ترین تونل موجود در معدن قطع کنند

در صورت مثبت بودن نتایج، گمانه های مرحله دوم به نحوی انتخاب و حفرخواهند شد که افقی حدود 20 متر پایین تر از افق قطع شده به وسیله ی گمانههای اولین مرحله را قطع کرده و مغزه گیری نمایند این مراحل تا ضعیف شدنضخامت و عیار پایین تر از حداقل عیار در نظر گرفته شده (cutoff gread) ،پیش خواهد رفت، اما مسئله ای که بایستی مورد توجه قرار داده شود این استکه در مواردی که رگه ی مورد اکتشاف دارای ضخامت قابل ملاحظه ای نبوده وعیار هم در حدی نباشد که کنده کاری های بسیار عمیق از نظر اقتصادی ( درحال حاضر ) مقرون به صرفه باشد انجام عملیات حفاری گمانه های اکتشافی خیلیعمیق می تواند متوقف شود به عنوان مثال در معدن طلای موته چون ضخامت مادهی معدنی طلادار با گسترش شکاف دو دیواره گسل ها ارتباط مستقیم دارد و گسلها هر چه به طرف عمق پیش می روند، بسته تر می شوند.

 لذا عمیق ترین قسمتی که به وسیله ی حفر گمانه، ضخامت مورد قبول و عیار مناسب به دست آمده است عمق 140 متری از سطح زمین است زیرا از این عمق پایین تر هم ضخامت رگه و همعیار آن به اندازه ی قابل ملاحظه ای کم شده است که با توجه به آن دو موردادامه ی عملیات اکتشافی برای اعماق بیشتر فعلاً صلاح نیست در صورتی که درمعدن طلای مازوئه در 30 کیلومتری شهر حراره در کشور زیمبابوه چون عیار طلادر اعماق بالای 200 متری هم حدود 10 گرم درتن بوده و رگه در طول قابلملاحظه ای، تغییرات عیار و ضخامت ندارد لذا در این اعماق هم اکتشاف عمقیانجام و در حال حاضر با حفر چاه های قائم استخراجی ماده ی معدنی مورد بهرهبرداری قرار دارد.

حفر گمانه ها با گرفتن مغزه از تمامی تشکیلاتدر حین حفر انجام می گیرد. نهایت دقت در گرفتن مغزه کامل بایستی انجامگیرد. از تمامی طبقات سنگ ها در طول حفاری نیاز به گرفتن مغزه ی سالم وکامل می باشد و این امر منحصر به خود ماده ی معدنی طلادار نمی باشد زیرامطالعه ی مغزه های گرفته شده از طبقات سنگ های مختلف، اطلاعات بسیار مفیدیمی دهد که در مراحل بعدی می توانند مورد استفاده قرار گیرند لذا انتخابروش های حفاری صحیح و ابزار نمونه گیر، بسیار با اهمیت است در طول زمانحفاری تمامی مغزه های بیرون آورده شده از گمانه توسط زمین شناسان مربوطهبرداشت و نمونه برداری می شود.

برداشت های زمین شناسی، سنگشناسی و کانی شناسی انجام شده بر روی مغزه های گمانه ها بر روی ستون زمینشناسی آنان پیاده و در پرونده ی گمانه ی مربوطه ضبط و ثبت می شود.

در مورد نمونه برداری از مغزه ها، در قسمت هایی که سنگ های آلتره ( دگرسان)نبوده و حاوی پیریت و سایر کانی های گوگردی نباشند از هر 5 متر طولمغزه، یک نمونه ی یک متری به نحوی که متعاقباً شرح آن خواهد آمد نمونهبرداری می شود اما در قسمت هایی که سنگ های آلتره دیده می شود و بخشی کهگمانه با گسل و توده ی ماده ی معدنی برخورد کرده است.

 از تمامی طول اینقسمت ها نمونه برداری می شود البته در این قسمت ها هم نمونه ی مربوط بههرمتر جداگانه برداشته می شوند باید دقت داشت در صورتی که طول یک بخشآلتره و یا طول مغزه های مربوط به توده ی ماده ی معدنی کمتر از یک مترباشد آن بخش بایستی جداگانه نمونه برداری شود و با بقیه ی سنگ ها مخلوطنشود و حتی در مواقعی که تغییرات رخساره ای و کانی سازی در حد چند دهسانتی متری دیده می شود هر بخش بایستی جداگانه نمونه برداری شوند.

در موردنمونه برداری از مغزه های حفاری با استفاده از دستگاه مغزه شکن (core spliter) این امر انجام می گیرد. مغزه ی مورد نظر را از جهت طولی دردستگاه مذکور قرار داده و به دو قسمت مساوی تقسیم و از هم جدا می کنند،نیمه ی اول در جعبه ی مغزه ها به عنوان بایگانی باقی می ماند، نیمه ی دومرا به وسیله ی دستگاه مغزه شکن از جهت طولی مجددا می شکنند.

حالیک قسمت از این دو قسمت جدید را در بایگانی آزمایشگاه به عنوان نمونه شاهدنگهداری و در حقیقت یک چهارم مغزه ی حاصله را در آزمایشگاه کاملا خرد ونرم و همگن کرده و نمونه ی متوسط از آن انتخاب و مورد تجزیه و تعیین عیارقرار می دهند.

عیار طلای اعلام شده از طرف آزمایشگاه مربوط بههر متراژ حفاری در کنار متراژ مربوطه در کنار ستون زمین شناسی هر گمانهیادداشت می شود و این امر نشان می دهد که در هر گمانه ای ضخامت ماده یمعدنی طلادار چه میزانی بوده و چه عیاری را دارا می باشد.

برایانجام عملیات حفر گمانه های اکتشافی در هر معدن ابتدا خطوط اکتشافی باتوجه به مشخصات زمین شناسی منطقه ی طرح ریزی شده و نقاط حفاری با فواصلمناسب از یکدیگر بر روی این خطوط انتخاب می شوند و خطوط اکتشافی نیز بافواصل مناسب و معمولا به موازات یکدیگر انتخاب می شوند.

با تکمیلحفر گمانه های مغزه گیری اکتشافی پیش بینی شده در تمامی خطوط اکتشافیموقعیت ماده ی معدنی از نظر ضخامت و عیار و سایر مسائل معدنی در اعماقمختلف مشخص می شود که این امر در نهایت در نشان دادن شکل ماده ی معدنی دردل زمین بسیار لازم و ضروری بوده و کمک شایان توجهی می کنند

مقالات مشابه کشف طلا:

تونل های کشف طلا

تعیین ذخیره در معادن طلا

شیوه نمونه برداری سیستماتیک کشف طلا

شیوه های نمونه برداری کشف طلا

شیوه اکتشاف طلا ( ژئوشیمی )

شیوه اکتشاف طلا (ژئوفیزیکی)

تاریخچه طلا در قرن بیستم

بررسی قیمت طلا

بررسی تولید طلا در جهان

آزمایشگاه تجزیه و تعیین عیار طلا

بررسی ذخائر جهانی طلا

شیوه تعیین عیار طلا

بررسی عیار طلا

عیار طلا

دلیل عیار نقره 925

طلا فلزی گرانبها

شیوه محاسبه قیمت طلا

رنگ‌های طلا

طلا در گذر زمان

احکام طلا برای مردان

تونل کشف طلا

تونل کشف طلا

در مورد نمونه برداری از تونل ها، روش های متفاوتی اعمال می شود که بسته به هر کانساری، این امر بایستی آزمایش شود و بهترین روش انتخاب و به کار برده شود. عده ای از هر شیفت کاری پیشروی تونل ها، ازسینه کار تونل، یک نمونه ی کانالی (channel sampling) تهیه می کنند و عیاراین نمونه را، عیار آن بلوک پیشروی شده به شمار می آورند.....

برای مشخص کردن ماده‌ی معدنی در زیرزمین، در مناطقی که وضعیت توپوگرافی، محیط اجازه می‌دهد( محیط‌های کوهستانی ...

- حفر تونل‌های اکتشافی

برای مشخص کردن ماده‌ی معدنی در زیرزمین، در مناطقی که وضعیت توپوگرافی، محیط اجازه می‌دهد( محیط‌های کوهستانی و محیط‌های دارای تپه ماهورهای تقریبا مرتفع ) اقدام بهحفر تونل های اکتشافی می‌شود. این تونل‌ها معمولاً با سطح مقطع کوچک حفرمی‌شوند( مقطع مفید 4 مترمربع ) و در صورتی که در آینده لازم شود از وجودهمین تونل‌ها، به عنوان تونل‌های استخراجی استفاده می‌شود، مقطع آنهابزرگتر شده و سیستم های محافظتی اساسی برای سقف و دیواره ها نصب می‌شود.

تونل های اکتشافی موقعیت ماده ی معدنی را در افق های پایین تر از سطح زمینمشخص می کنند، در محل هایی که ارتفاع منطقه ی مورد مطالعه زیاد باشد ممکناست تونل های اکتشافی در چند افق زیر یکدیگر حفر شوند، معمولا در موردطلا، فاصله ی هر افق تونل از افق بعدی حداقل 20 و حداکثر 50 متر در نظرگرفته می شود.

تونل های اصلی در جهت موازی با امتداد کانی سازی ( در مواردی که کانی سازی در امتداد گسل های اصلی موجود در منطقه انجامپذیرفته باشد تونل های اصلی موازی امتداد گسل ها ) انتخاب و یا شیب 4 درهزار حفر می شوند.طول تونل های اصلی، تا گسترش نهایی طولی کانی سازی، می تواند ادامه پیدا کند.

بهمنظور مشخص کردن گسترش ماده ی معدنی در هر افق، از داخل تونل همان افق،تونل های فرعی در جهت عمود بر امتداد تونل اصلی در دو طرف حفر می شود و تاجایی که عیار طلا، از میزان حداقل عیار انتخابی (cutoffgread) کمتر نشدهباشد، ادامه می یابد و بدین ترتیب گسترش عرضی ماده ی معدنی هم، در هر افقمعین می شود.

 تونل های فرعی از داخل تونل اصلی از یکدیگر حدود 25 مترفاصله دارند. حفر دویل از داخل تونل های اصلی به یکدیگر و از بالاترینتونل به سطح زمین، هم به منظور ایجاد تهویه ی طبیعی و هم به منظور رسانیدنلوله های هوای فشرده و لوله های آب مورد نیاز به محوطه ی داخلی معدن انجاممی گیرد. البته دویل ها خود حفره های قائمی از ماده ی معدنی هستند کهمی‌توانند تغییرات عیار طلا را در محل های حفر شده مشخص کنند.

بهمنظور تعیین عیار طلا در افق های تونل ها و مشخص کردن مناطق با عیارهایمختلف، لازم است از کلیه ی حفریات زیرزمینی نمونه برداری منظمی صورتپذیرد.

در مورد نمونه برداری از تونل ها، روش های متفاوتی اعمالمی شود که بسته به هر کانساری، این امر بایستی آزمایش شود و بهترین روشانتخاب و به کار برده شود. عده ای از هر شیفت کاری پیشروی تونل ها، ازسینه کار تونل، یک نمونه ی کانالی (channel sampling) تهیه می کنند و عیاراین نمونه را، عیار آن بلوک پیشروی شده به شمار می آورند. عده ای دیگر بعداز پیشروی تونل ها ( چه اصلی و چه فرعی ) از یکی از دیواره ها ( دیواره یسمت چپ یا راست ) یک نمونه ی کانالی تهیه می کنند که گاهی این نمونه ها بهطور پیوسته ( هر متر پیشروی یک نمونه ) و بعضی مواقع در هر پنج مترپیشروی، یک نمونه ی یک متری تهیه می کنند.

نحوه ی گرفتن نمونه یکانالی بدین ترتیب است که در وسط سینه ی کار پیشروی و یا دیواره ی موردنظر مستطیلی در نظر گرفته می‌شود، که طول مستطیل یک متر و عرض آن بین 15تا 20 سانتی متراست و معمولاً به وسیله ی چکش کوهبری ( چکش های هوای فشرده ) این مستطیل تا عمق حدود دو تا چهار سانتی متر حفر و نمونه برداری می‌شودکه کل سنگ کنده شده بایستی کاملا خرد، مخلوط و همگن گشته و از آن نمونهبرداری متوسط انجام و به عنوان نمونه ی آن نقطه، مورد تجزیه و تعیین عیارقرار داده شود.

( در کشور زیمبابوه در معدن طلای مازوئه که طلا به همراهکانی های سولفید وجود دارد و مجموعا به صورت رگه ای با ضخامت متغیر بین 10تا 30 سانتی متری در داخل گسل ها، پرشدگی ایجاد شده است برای نمونه برداریاز قسمت‌های مختلف رگه در داخل تونل ها، از هر فاصله ی پنج متری، یکنمونه‌ی کانالی، آن هم تنها از یک مستطیل با طول 40 سانتی متر و عرض کاملرگه، در نقطه ی مورد نظر و با عمق دو تا سه سانتی متر نمونه برداریمی‌کردند و این نمونه را برای طول 5 متر، نمونه ی متوسط به شمارمی‌آوردند).

 البته در موارد کمی هم دیده شده که به جای سینه کار و دیوارهها از سقف تونل‌ها هم، نمونه برداری کانالی انجام گرفته است.روش های شرحداده شده در مورد نمونه برداری کانالی از داخل تونل ها، در مواردی میتواند نتایج صحیح را بدهد که تغییرات ماده ی معدنی طلادار در دو دیواره وسقف تونل به میزان قابل ملاحظه ای نباشد، اما در غیر این صورت، لازم استنمونه برداری قوسی انجام گیرد.

در این نوع نمونه برداری از یکی ازدیواره ها، از قسمت کف تونل با عرض یک متر نمونه برداری تکه ای آغاز میشود و عمل نمونه برداری از پایین دیواره به سمت سقف تونل ادامه می یابد،با همین عرض یک متری، از سقف هم نمونه گرفته می شود و این کار از بالایدیواره ی مقابل به سمت کف تونل پیش می رود و در پایین این دیواره به اتماممی رسد، در این حالت هم از تمامی سطح سنگ ها تکه های کوچک سنگی کنده میشود. باید توجه داشت که در تمام حالت ها نمونه برداری سطح سنگ ها قبلاکاملا تمیز شده باشد.

تکه های کوچک کنده شده معمولاً بر روی صفحه ی آهنییا ورقه های پلاستیکی که در کف تونل قرار داده می شود ریخته شده و درانتهای کار جمع آوری و کاملاً مخلوط و با تقسیمات متوالی، نمونه ی متوسطتهیه و مورد تجزیه و تعیین عیار قرار داده می شود و عیار طلای به دست آمدهبه عنوان عیار متراژ نمونه برداری شده، انتخاب می شود.  بعضی موارد درصورت تغییرات بسیار کم عیارها در جهت طولی تونل ها، این گونه نمونه برداریها ممکن است با فاصله ی پنج متر از یکدیگر تهیه شود اما در مورد معادنی کهتغییرات طولی در تونل ها نیز زیاد است بایستی متر به متر در کنار هم اینگونه، نمونه برداری شود.

 ( در معادن طلای موته ی اصفهان به علت تغییراتشدید عیار طلا در تمامی جهات اجباراً از تمامی تونل ها نمونه برداری قوسیمتر به متر انجام گرفته است و تجربه نشان داده که در این منطقه نمونهبردرای قوسی می تواند عیار درست تر را نشان دهد).

هماهنگ باپیشروی تونل ها و انجام عملیات نمونه برداری، برداشت زمین شناسی دیواره ویا سقف تونل ها هم توسط زمین شناسان انجام می گیرد و این برداشت ها بر روینقشه ی تونل ها پیاده می شود. معمولا این گونه نقشه ها گویای تغییرات جنسسنگ ها و دگرسانی در طول پیشروی و مشخص کردن شدت و ضعف و نوع دگرسانی هادر هر نقطه است همچنین مشخص کردن موقعیت گسل های اصلی و فرعی ( امتداد ومقدار شیب گسل ها ) در هر قسمت از جمله اطلاعاتی است که بر روی این نقشهها آورده می شود.

از کلیه ی کنده کاری های زیرزمینی( تونل ها ) نقشهی موقعیت، توسط نقشه برداران زیرزمینی تهیه می شود معمولاً به منظور نشاندادن عیار طلای متراژهای مختلف و ضمنا حفظ اطلاعات به دست آمده بر روینقشه ی موقعیت تونل ها، عیار طلای متراژهای مختلف به صورت هیستوگرام رویاین نقشه ها پیاده می شود. حسن چنین نقشه هایی این است که با اولین نگاهمی توان تغییرات عیار طلا را در یک افق که تونل حفر شده است مشاهده کرد

مقالات مشابه کشف طلا:

تعیین ذخیره در معادن طلا

شیوه نمونه برداری سیستماتیک کشف طلا

شیوه های نمونه برداری کشف طلا

شیوه اکتشاف طلا ( ژئوشیمی )

شیوه اکتشاف طلا (ژئوفیزیکی)

تاریخچه طلا در قرن بیستم

بررسی قیمت طلا

بررسی تولید طلا در جهان

آزمایشگاه تجزیه و تعیین عیار طلا

بررسی ذخائر جهانی طلا

شیوه تعیین عیار طلا

بررسی عیار طلا

عیار طلا

دلیل عیار نقره 925

طلا فلزی گرانبها

شیوه محاسبه قیمت طلا

رنگ‌های طلا

طلا در گذر زمان

احکام طلا برای مردان

خواص لابرادوریت

خواص لابرادوریت
افسانه ها و روایات قومی از مردم اینویت بر این باورهستند که لابرادوریت از آتش منجمد از شفق شمالی به زمین سقوط کرده است، یک سنگ معمولی که تبدیل به یک گوهر غیرمعمول شده و درخششی جادویی دارد که مرز بین جهان بیدار و عرصه ی نهانی ماورایی را جدا می کند. این سنگ، به تمام معنا یک سنگ جادویی است که به عنوان گوی جادویی کاهنان، فالگیران، شفادهندگان و تمامی کسانی که سفر بسیار می کردند تا جهان را کند وکاو کرده و به علم و آگاهی دست یابند، استفاده می شد.

لابرادوریت همچنین قدرتمندترین سنگ محافظ در قلمروی کانی هاست که به ایجاد یک نیروی محافظ همراه با  تشعشعات و تقویت انرژی های درونی مبادرت می ورزد. لابرادوریت از بدبختی و نیروهای منفی ساطع شده از جهان، شخص را محافظت کرده و از دیرباز تا کنون در تمامی سطوح متناوب از تجربه تا رسیدن به آگاهی، زمینه امنی را فراهم می آورد.

لابرادوریت از خانواده ی فلدسپار است و به دلیل بازی رنگی قابل توجهش، ارزشمند است. این کانی به اسم لابرادورسنس نیز شناخته می شود. این گوهر غالباً در رنگ های سبز-خاکستری، خاکستری تیره، سیاه یا سفید متمایل به خاکستری دیده می شود که در لایه های متراکمی انباشته و نور را انکسار داده که به صورت تلالوهای رنگین کمانی همچون طاووس با پرهای آبی، طلایی، سبز کمرنگ و قرمز مسی پدیدار می شود.

لابرادوریت اولین بار در سال 1770 در لابرادور کانادا توسط مبلغان موراویان کشف شد و نام همان منطقه را به خود گرفت. با این حال، وجود این سنگ به افسانه های قدیمی اینویت ها برمی گردد و به عنوان سنگ مورد استفاده توسط بوتوک ها در نیوفاندلند و لابرادور شناخته می شود. در قرون 18 و 19 این گوهر در اروپا  بسیار محبوب گشت

مقالات مشابه :

گوهر لابرادوریت ، سنگ ماه

خواص پزشکی سنگ لابرادوریت