کسب درآمد ، کاریابی

استخدام ، کاریابی ، کسب درآمد خانگی و اینترنتی

کسب درآمد ، کاریابی

استخدام ، کاریابی ، کسب درآمد خانگی و اینترنتی

مشاغل خانگی

مشاغل خانگی

تأثیر مشاغل خانگی بر سبک زندگی 

کم‌بودن درآمد و هزینه‌های سربار زندگی، همیشه دغدعه‌ای بوده است که باعث‌شده، نان‌آور خانواده با آن درگیری زیادی داشته باشد. برای همین است که در اغلب موارد شاهد انتخاب 2 تا 3 شغل از سوی نان‌آور خانواده برای تأمین هزینه‌های زندگی هستیم که همین موضوع به ایجاد تنش بین اعضای خانواده به‌دلیل دورشدن از یکدیگر، نبود طولانی مدت سرپرست خانواده و ایجاد ناهنجاری‌های اجتماعی در خانواده و نیز مشکلات بهداشتی و درمانی منجر می‌شود.

در بیشتر این موارد، درآمدی که نان‌آور خانواده از مشاغل دوم و سوم به دست می‌آورد کمتر از حد انتظار است و نمی‌تواند او را از نظر روحی درباره فعالیت مضاعفی که انجام می‌دهد قانع کند. برای کاهش این مشکلات و نزدیک‌تر‌کردن اعضای خانواده به هم، کسب و کارهایی که در خانه قابل اجراست اثر قابل توجهی در تقویت روابط اعضای خانواده و کاهش اختلافات و دوری آنها از یکدیگر دارد. درآمدی که از مشاغل خانگی به دست می‌آید به راحتی هزینه نمی‌شود؛ چرا که اعضای خانواده که در کسب آن مشارکت داشته‌اند از سختی به‌دست آوردنش مطلع شده و می‌دانند که چگونه و برای چه مصارفی درآمد خود را هزینه کنند.

این اتفاق سبب می‌شود افراد خانواده درآمد خود را صرف هزینه‌هایی کنند که به آن نیاز واقعی و جدی دارند. از سوی دیگر، مشارکت اعضای خانواده در تولید خانگی و کسب درآمد، آنها را مستقل بار آورده و از فشاری که بر نان‌آور خانواده برای تأمین هزینه‌های زندگی وارد می‌شود، کم می‌کند. این جنبه از کسب و کارهای خانگی را باید مهم‌ترین بخش از فعالیت خانگی و کسب درآمد در زندگی به شمار آورد. مشاغل و کسب و کارهای خانگی در بسیاری از کشورها به عنوان منبع کسب درآمد اصلی خانوارها مطرح است.

براساس قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، مشاغل خانگی آن دسته از فعالیت‌هایی را شامل می‌شود که از سوی عضو یا اعضای خانواده در فضای مسکونی در قالب یک طرح کسب و کار بدون مزاحمت و ایجاد اخلال در آرامش واحدهای مسکونی همجوار شکل می‌گیرد و منجر به تولید کالای قابل عرضه به بازار خارج از محیط مسکونی می‌شود.

براساس مصوبات ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، رشته‌های مشاغل خانگی (335 عنوان شغلی) در حوزه‌های صنایع‌دستی، فرش دستباف و رشته‌های مربوط به صنایع، امور تولیدات دامی، شیلات، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، عشایری، امور تولیدات گیاهی، تولیدی، تجارت الکترونیک و فعالیت‌های فرهنگی و هنری تعریف شده است. مشاغل خانگی انواع مختلفی دارد که از آن جمله می‌توان به مشاغل مستقل که فرد می‌تواند با اتکا به توان شخصی، خلاقیت و ابتکار، به شکل خویش‌فرمایی به فعالیت‌های تولیدی و خدماتی بپردازد و در نتیجه، منجر به کسب در آمد و ایجاد فضای کسب و کار شود، اشاره کرد.

  برای آنهایی که ایده ندارند 

درصورت عدم‌وجود شغل (ایده) مورد نظرتان در فهرست مشاغل خانگی، می‌توانید در فرم ثبت‌نام شغل پیشنهادی‌تان را ثبت  کنید و درصورت تصویب، به فهرست مشاغل خانگی اضافه و مجوز شغل خانگی برایتان صادر شود. این را بدانید که متقاضیان مشاغل خانگی باید از مهارت و تخصص کافی جهت انجام شغل خانگی براساس فرم اطلاعات مشاغل خانگی مورد نظر برخوردار باشند. برای ثبت‌نام در فرایند مشاغل خانگی باید با مراجعه به سامانه حمایت مشاغل خانگی به نشانیmashaghelkhanegi.mcls.gov.ir ثبت‌نام کنید. افرادی که مجوز را از دستگاه‌های اجرایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت کردند می‌توانند از مزایای وام و تسهیلات (مستقل 50 میلیون تومانی و پشتیبان 200 میلیون تومانی با سود 4 درصد) استفاده کنند. براساس قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و شهرداری‌ها، صاحبان مشاغل خانگی در روزهای مشخص در هفته می‌توانند محصولات خود را در روزبازارها یا هفته بازارهای محلی که در اختیار آنها قرار می‌گیرد عرضه کنند و لذت کسب درآمد از فعالیت خانگی خود را تجربه کنند.

برای راه‌اندازی کسب و کار در منزل به سرمایه زیادی نیاز ندارید؛ مخصوصاً اگر کسب و کارتان اینترنتی باشد. اگر ایده‌ای برای راه‌اندازی کسب و کار در منزل ندارید با توجه به سلیقه و میزان علاقه‌تان بهترین ایده را انتخاب و کسب و کار خودتان را راه‌اندازی کنید. هر کاری سختی خودش را دارد. اصلاً اینطور نیست که راه‌اندازی کسب و کار در خانه کار خیلی ساده و راحتی باشد

درآمدی که از مشاغل خانگی به دست می‌آید به راحتی هزینه نمی‌شود چرا که اعضای خانواده که در کسب آن مشارکت داشته‌اند از سختی به‌دست‌آوردنش مطلع هستند و می‌دانند که چگونه و برای چه مصارفی درآمد خود را هزینه کنند. این اتفاق سبب می‌شود افراد خانواده درآمد خود را صرف هزینه‌هایی کنند که به آن نیاز واقعی و جدی دارند

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.